با نظارت مستقیم مدیران ارشد بیمارستان: تعدادی از مجروحین زلزله کرمانشاه به بیمارستان فیروزگر انتقال یافتند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |

در پی انتقال تعدادی از مجروحان حادثه زلزله کرمانشاه اقای دکتر جان بابایی معاون درمان، آقای دکتر عسگری، خانم دکتر حضرتی و تعدادی از مسولین وزارت بهداشت از بیمارستان فیروزگر بازدید و در جریان روند درمان بیماران قرار گرفتند. در طی این ملاقات دکتر زمانی، دکتر قنبری، خانم آذربین و خانم کبریایی هیئت معاونت درمان را همراهی کردند.

دکتر قاسم جان‌بابایی در حاشیه بازدید از مصدومان زلزله غرب کشور که عصر دیروز به تهران منتقل شدند، اظهار کرد: این حادثه تا کنون بالغ بر ۷۰۰۰ مصدوم داشته که ۱۱۶ نفر از آنان به تهران اعزام شده است. ۳۲ نفر از این بیماران به بیمارستان امام خمینی(ره) منتقل شده‌اند. تعدادی از مصدومان اعزامی به تهران به بیمارستان‌های سینا، فیروزگر و سایر بیمارستان‌های تهران و استان البرز منتقل شدند.
وی افزود: بیمارانی که به بیمارستان فیروزگر منتقل شده اند شرایطی داشتند که می توانند در بخش های معمولی بستری شوند. در استان های همدان و کردستان نیز ظرفیت انتقال مجروحان را داریم اما با توجه به ترافیک جاده ها، حمل و نقل هوایی راحت تر است. امروز نیز با کمک ۲۰ بالگرد مستقر در منطقه ۲۰۰ نفر از مصدومان را منتقل کرده ایم.

وی با اشاره به اعزام حدود ۱۵۰ پزشک و پرستار داوطلب به مناطق زلزله زده، ادامه داد: تا کنون حدود ۵۰۰ پرستار اعلام آمادگی کرده اند. ما بر اساس شرایط منطقه در شیفت های بعدی این نیروها را اعزام می کنیم.

تصاویر:
برای بزرگ شدن تصاویر بر روی آن کلیک کنید

دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر