بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی فیروزگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۴ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 از مرکز آموزشی درمانی فیروزگر بازدید نمود.
دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت به همراه دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر سید احمد احمدی سرپرست روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرهاد زمانی رییس بیمارستان فیروزگر روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 از مرکز آموزشی درمانی فیروزگر بازدید نمودند.
سپس در نشست مشترکی که با حضور مسئولین بیمارستان فیروزگر تهران برگزار شد، دکتر جان بابایی با تاکید بر صرفه جویی در هزینه ها، در خصوص واگذاری خدمات تشخیصی بیمارستان ها و مدیریت هزینه ها به ارائه راهکار پرداخت.
معاون درمان وزیر بهداشت بازنگری بسته های خدمتی طرح تحول سلامت را جز اولویت ها اعلام کرد و  نسبت به توزیع نیرو های پرستاری در این بیمارستان ابراز رضایت کرد.
همچنین در این جلسه شاخص های عملکردی بیمارستان در سال های 94 تا 95 و شش ماه اول سال  96 ارائه و گزارشی از فعالیت بخش های مختلف این بیمارستان توسط مدیر این مرکز درمانی ارائه شد و گزارشی توسط ریاست و مدیریت بیمارستان در مورد عملکرد و فعالیت ها  و وضعیت موجود و نحوه مدیریت در طول سالهای گذشته ارائه گردید.
دکتر جان بابائی و تیم همراه ایشان از تمامی بیماران و مصدومین زلزله زده بستری در این مرکز نیز عیادت کردند. همچنین ازبخش های بیمارستان مخصوصا بخش های واگذارشده بازدید بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر