دکتر هاشمی وزیر بهداشت به همراه دکتر ناصری‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ازمجروحین زلزله‌زده بستری در بیمارستان فیروزگر عیادت کردند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۵ |

دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت شب گذشته به اتفاق دکتر ناصری‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عیادت از مصدومین زلزله‌زده غرب کشور که در بیمارستان فیروزگر بستری شده بودند، شتافت.

به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی با بیان این‌که کادر درمانی بیمارستان ها پیگیر اقدامات درمانی این مصدومین هستند، افزود: مصدومین بستری شده، از اقدامات درمانی صورت گرفته رضایت دارند اما نگران وضعیت مناطق زلزله زده و خویشاوندان خود در آن مناطق هستند.
دکتر هاشمی با اشاره به این که برخی از مصدومین چندین عمل جراحی نیاز دارند، گفت: در زمان مقرر این جراحی ها انجام خواهد شد و برای دوره نقاهت به کرمانشاه منتقل می شوند.

وزیر بهداشت با تاکید بر این‌که برای کلیه همراهان مصدومین زلزله، مهمانسرا و همراه سرا در نظر گرفته شده است، افزود: کلیه هزینه ها رایگان بوده و وزارت بهداشت با کمال افتخار در خدمت این عزیزان است.
وی با اشاره به حضور فعال و ‌بی نظیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مدت، افزود: تا پایان سال، هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی مامور رسیدگی به مصدومین ترخیص شده از بیمارستان ها هستند و مصدومان پس از ترخیص از بیمارستان رها نخواهند شد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: در عین حال سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمک خواهند کرد و با این دانشگاه همکاری های لازم به منظور ساماندهی کامل مصدومین زلزله زده را خواهند داشت.

وی با اشاره به این که رسیدگی به همه مصدومین بستری شده در بیمارستان های البرز، شیراز و همدان همانند بیمارستان های تهران است، افزود: دانشگاه های علوم پزشکی و‌بیمارستان های تابعه نیز موظف هستند‌که پیگیر درمان کامل مصدومین زلزله زده نیز باشند چرا که نباید این مصدومین احساس کنند رها می شوند.
دکتر هاشمی در ادامه با تاکید بر این که دغدغه زلزله زدگان در حوزه بهداشت و درمان نسبت به سایر حوزه ها کمتر است، گفت: مشکلات دیگر این مصدومین و زلزله زدگان در حال برطرف شدن است.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات درمانی صورت گرفته از سوی اورژانس کشور در همان ساعات ابتدایی زلزله، گفت: به دلیل آسیب برخی از بیمارستان ها در اثر زلزله، بیمارستان های صحرایی ایجاد کردیم و مردم احساسشان بر این است که وزارت بهداشت و اورژانس آنچه را که در توان داشته انجام داده است.
دکتر هاشمی افزود: تا دو هفته آینده در کرمانشاه نیز تمام مصدومین مرخص خواهند شد و مراقبت های روزانه و پیگیری درمان آنها همانند سایر بیمارستان ها انجام‌خواهد شد.
وزیر بهداشت در خصوص اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز گفت: کلیه تحهیزات پزشکی و دارو ارسال شده و بخشی از این اقلام اهدایی از سوی دانشکاه های علوم پزشکی، بدون استفاده از اعتبارات دولتی بوده است و به همت ‌کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار بخشی از نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی تامین شد و در حال حاضر براساس اعلام استاندار که مسئول اصلی ستاد بحران است، هیچ کمبودی از نظر تجهیزات، دارو و خون وجود ندارد.

دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر