با حضور جمعی از مدیران بیمارستان‌های سراسر کشور کارگاه اجرای توانمند اعتباربخشی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۳ |

کارگاه اجرای توانمند اعتباربخشی در روز پنجشنبه مورخ 96/9/16 برای مدیران بیمارستانها و مدیران پرستاری بیمارستانهای دولتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه شرکت کنندگان از طریق آزمون الکترونیک اعتباربخشی با نحوه مستندسازی الکترونیک و تکمیل فرم از طریق اپلیکشن آشنا شدند.در ادامه آقای محمدی مسئول بهبود کیفیت مرکز توضیحاتی در رابطه با هدف برگزاری کارگاه و اهمیت مستندسازی الکترونیک در اعتباربخشی ارائه نمودند.سپس اقای قنبری مدیر بیمارستان و نماینده شرکت نگاه در خصوص نحوه طراحی و تکمیل مستندات در سامانه الکترونیک مطالبی را همراه با کار عملی ارائه نمودند.

عکس‌ها

دفعات مشاهده: 599 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر