مراسم بزرگداشت روز و مقام پرستار در بیمارستان فیروزگر برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۳ |

مراسم بزرگداشت روز و مقام پرستار با حضور مسئولین بیمارستان فیروزگر برگزار شد.
در این مراسم با تجلیل از برترین‌های پرستاری در بیمارستتان فیروزگر و همچنین بیان مشکلات پرستاران از زبان خود آن‌ها ادامه یافت. در حاشیه این مراسم دکتر زمانی ریاست بیمارستان فیروزگر ضمن ابراز خرسندی از عملکرد پرستاران این بیمارستان عنوان کرد: "کمبود نیروی انسانی همواره یکی از مهمترین چالش‌های بیمارستان‌ها در قسمت پرستاری است، اما در بیمارستان فیروزگر پرستاران ما توانسته‌اند با حداقل نیرو به استانداردهای قابل قبول پرستاری و نرسینگ دست پیدا کنند."

وی افزود: "ما باید در دل نیروی انسانی خود نوعی تفکر دلبستگی ایجاد کنیم. باید با نیروی انسانی طوری رفتار کنیم که فیروزگر را از آن خود بداند و برای هرچه بهتر شدن آن تلاش کند. هرچند این تفکر هم‌اکنون نیز تا حد زیادی در سیستم پرستاری بیمارستان فیروزگر وجود دارد، اما می‌توان با جلب رضایت پرستاران و دیگر کارکنان، بیمارستان فیروزگر را به مراتب بسیار بالاتری رساند."

در پایان این مراسم از پرستاران بیمارستان فیروزگر تجلیل و تقدیر به عمل آمد و با پرستاران بخش‌های بیمارستان عکس یادگاری گرفته شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2766 بار   |   دفعات چاپ: 215 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر