دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • راهنمای مراجعين
  • پزشكان و اعضای هيئت علمی
  • كاركنان
  • درباره ما



پزشكان همكار
اعضای هيئت علمی
مركز توسعه پژوهش



دستياران فوق تخصصی
دستياران تخصصی
كارورزان
كارآموزان


حوزه رياست
حوزه مديريت
گروه پرستاری
گروه درمانگاهی
بخش‌های بيمارستان


تاريخچه بيمارستان
گالری تصاويری
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

مصرف میوه و سبزیجات

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

 یک رژیم غذایی سالم رژیمی است که از طریق تامین نیازهای تغذیه ای بدن( باسطح کالری مناسب ) ، خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد و به ارتقاء سطح سلامت کمک می کند . این رژیم غذایی دارای خصوصیات زیر است :

·         بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار، شیر و محصولات لبنی بدون چربی یا کم چربی تاکید می نماید .

·         حاوی گوشت خالص( بدون چربی )، ماکیان ، ماهی، حبوبات، تخم مرغ ومغزها (آجیل ) است و

·         چربی های اشباع، چربی ترانس، کلسترول، نمک (سدیم) و قندهای افزوده در آن کم هستند .

باید دانست روغن موجود در غذاهای دریایی، آجیل و دانه ها و روغن های نباتی افزوده شده به غذا نیز به تامین مواد مغذی ضروری برای بدن کمک می کنند .

نقش مصرف میوه و سبزی در سلامتی

دریافت ناکافی میوه و سبزیجات از مهم ترین عوامل خطر در بیماری های مزمن و غیرواگیر است و سالانه افراد زیادی در اثر مصرف ناکافی میوه و سبزیجات جان خود را از دست می دهند و یا دچار ناتوانی می شوند .تغذیه سالم و سرشار از میوه و سبزیجات بسیار مهم است ، چرا که میوه ها و سبزی ها به علت داشتن :

·         ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها ، فیبر  و

·         مقادیر کم چربی و کالری

نقش قابل توجهی در پیشگیری از انواع سرطان ها ، بیماری های قلبی


دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر