ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1395/01/30 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 3050
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3050
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

غلبه بر ديابت

1 تا 7 ارديبهشت ماه هفته سلامت

279900.mp3 غلبه بر ديابت
روز 7 آوريل مصادف با سالروز تأسيس سازمان جهاني بهداشت ( World Health Organization ) است که در همه کشورها بعنوان روز جهاني بهداشت نامگذاري شده است و از سال 1950 اين روز همه ساله گرامي داشته مي شود.

نظر به اهميت «سلامتي» در زندگي آحاد جامعه و نقشي که انسان سالم مي تواند در شکل دهي جامعه سالم داشته باشد، تعيين زمان بيشتر از يک روز براي گراميداشت برنامه هاي مرتبط با سلامت و تکريم فعاليت هاي دست اندرکاران عرصه بهداشت و درمان مورد توجه قرار گرفت و پيشنهاد نام گذاري يک هفته به عنوان «هفته سلامت» ارائه و انجام شد.

در کشور ما نيز به همين مناسبت، در طول هفته سلامت که از سال 1393 از 7-1 ارديبهشت‌ماه برگزار مي شود، مقرر گرديده برنامه هاي ويژه اي به منظور ارتقا سواد عمومي و فرهنگ سلامت عموم مردم برگزار گردد.

هرسال بنا به وضعيت بيماريها و مشکلات بهداشتي جهان، کشورهاي عضو سازمان بهداشت جهاني تصميم مي گيرند يک شعار جديد را براي اين روز انتخاب کنند، شعار امسال روز جهاني بهداشت (غلبه بر ديابت) است و برنامه هاي هفته سلامت نيز با محوريت اين بيماري اجرا خواهد شد.

آمار بالاي اين بيماري در ايران ضرورت آگاه سازي مردم را مي طلبد و توجه به رژيم غذايي و ورزش را در جلوگيري از ابتلا به آن گوشزد مي­کند، مواردي که به نحوه و سبک زندگي امروزه ما مربوط هستند.

بي شک «هفته سلامت» فرصت مغتنمي است تا با بيان اهميت و جايگاه بسيار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پايدار، بر مشارکت مردم و همراهي مجموعه نهاد هاي حاکميتي و اجرايي تأکيد شود، از طرفي اين هفته فرصتي است تا با بازنگري و نگاه مجدد به توانمندي ها؛دستاوردها و انتظارات موجود براي پاسخ گويي منطقي و شايسته به مردم، بازتواني مضاعف و در قالب يک برنامه منسجم و کلان همراه با ساير دستگاههاي مسئول در مسير تحقق سلامت مردم گام برداشته شود.
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 279900
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings