• راهنمای مراجعین

حوزه مدیریت

دکتر عبدالرضا پازوکی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/6/29 |
دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر عبدالرضا پازوکی را به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر عبدالرضا پازوکی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید، در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمایید.
امیدوارم جنابعالی که از اساتید گرانقدر آن دانشگاه هستید با بهره گیری از تجارب اساتید پرتلاش و تعامل سازنده و صمیمانه با دانشجویان و کارکنان دلسوز، نهایت تلاش خود را در جهت پویایی و ارتقاء شاخص‌های بهداشتی، آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه به عمل آورید. توفیق جنابعالی و همکاران محترمتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
 پازوکی استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، جراح و فلوشیپ جراحی عمومی آندوسکوپی است.

پیش از این، دکتر جلیل کوهپایه زاده اصفهانی از اواخر سال ۹۷ مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عهده داشت.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر