• راهنمای مراجعین

حوزه مدیریت

نصب و راه اندازی دستگاه بی خطر ساز پسماندهای عفونی در بیمارستان فیروزگر

| تاریخ ارسال: 1400/7/10 |
دستگاه اهدایی بی خطر ساز کشور چین با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) جهت کمک به پاسخ اضطراری در مقابله با شیوع بیماری کووید ۱۹، در بیمارستان فیروزگر با حضور مسئولین نصب و راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فیروزگر، روز چهارشنبه ۲۴شهریور ماه ۱۴۰۰، با حضور مسئولین واحد بهداشت وزات خانه، معاونت بهداشت، مرکز بهداشت شمال غرب و مسئولین بیمارستان فیروزگر، نمایندگان شرکت چینی جانیت و نمایندگان یونیدو دستگاه اهدایی بی خطر ساز پسماندهای ضدعفونی در محل امحاء زباله های عفونی بیمارستان فیروزگر نصب شد.
 مهرداد دیانتی، مدیریت بیمارستان فیروزگر بیان کرد: با توجه به افزایش مراجعات و شیوع بالای کرونا، نیاز مبرم بیمارستان به امحاء زباله های عفونی و ضرورت راه اندازی سایت جدیدی در کنار دستگاه امحاء زباله سابق وجود داشت. با راه اندازی و نصب این دستگاه در بیمارستان تا حدی میتواند به این نیاز بیمارستان پاسخ دهد.
دستگاه بی خطر ساز پسماندهای ضدعفونی شرکت جاینت روزانه توانایی امحاء حدودا دو تن زباله بیمارستانی را دارد. دستگاه های اهدایی با سیستم اتوکلاو به همراه خرد کن داخلی و دارای خروجی بی خطر سازی پسماندهای عفونی و تیز و برنده مطابق قوانین، ضوابط و استاندارد های ملی مرتبط با مدیریت پسماندهای پزشکی می باشد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر