• راهنمای مراجعین

برنامه های بیمارستان فیروزگر در هفته دیابت

| تاریخ ارسال: 1400/8/25 |

روز جهانی دیابت
نماد دایره آبی دیابت، نشان اتحاد جهانی برای مبارزه علیه دیابت است.

چهاردهم نوامبر، سالگرد تولد "فردریک بانتینگ" کاشف انسولین، اولین بار در سال ۱۹۹۱ با همکاری بنیاد بین‌المللی دیابت (IDF)  و سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است. هدف از نامگذاری چنین روزی افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این پدیده روزافزون است.

مجمع عمومی سازمان ملل در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۶ با  تصویب قطعنامه برجسته و منحصر به فرد، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانواده‌ها، دولت ها و کل جهان با آن مواجه است. بر اساس قطعنامه سازمان ملل، چهاردهم نوامبر (۲۳ آبان ماه) روز جهانی دیابت اعلام شد.
هرساله یک شعار برای روز جهانی دیابت انتخاب می شود و فعالیتها عمدتاً حول محور شعار سال می باشد.

شعار امسال روز جهانی دیابت ۱۴۰۰: با شعار «مراقبت دیابت، امروز بیشتر از همیشه» است.
اقدامات انجام شده جهت هفته دیابت در مرکز اموزشی پژوهشی درمانی فیروزگر شامل:  با هماهنگی سوپر وایزر واحد آموزش  سلامت به بیمار ،مسئول تغذیه و دو نفر از پرسنل آموزش دیده بخش غدد در دوروز مجزا به بیماران و همراهان وبه مراجعین درمانگاه در مورد تغذیه و رژیم دیابتی و  داروها و انسولین و علائم افزایش و کاهش قند خون ،عوارض بی توجهی به درمان بیماری دیابت و راهنمایی و هدایت بیماران به انجمن دیابت محل خود  و پخش پم فلیت آموزشی، به طور کامل آموزش داده شد . در پایان  بیماران از آموزش ارائه شده  رضایتمندی  خود را اعلام نمودند .عکسها به پیوست ارائه میگردد.
تهیه و تنظیم انیماتور با همکاری روابط عمومی بیمارستان و انتشار آن در فضای مجازی.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر