ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1395/02/26 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدید کنندگان: 6
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

آسم چيست

آسم چيست؟

279909.mp3 آسم چيست
آسم چيست؟ آسم يک بيماري التهابي مزمن راه هاي تنفسي است که در افراد مستعد از نظر ارثي تحت تاثير عوامل خطر محيطي ايجاد يا تشديد مي گردد. بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني بيش از 300 ميليون نفر از مردم دنيا به اسم مبتلا هستند و جمعيت قابل توجهي از آنان را کودکان و نوجوانان تشکيل ميدهند.
تشخيص آسم
نشانهجهت پيشگيري از آسم راهکار هايي در سه سطح به شرط زير توصيه مي شود:
>پيشگيري نوع اول(پيشگيري از حساس شدن فرد به عوامل محيطي)
پرهيز از سيگار کشيدن و مصرف هرگونه مواد و اعتيادآور و دخانيات بويژه در دوران بارداري و سنين خردسالي و نيز عدم تماس با دود آن ها در محيط هاي شغلي و فضاي سربسته. پرهيز از خانه هاي مرطوب و کاهش هر نوع آلاينده در محيط هاي مسکوني. تغذيه انحصاري شيرخواران با شير مادر تا پايان 6 ماهگي و ادامه تغذيه با شير مادر پس از شروع غذاي کمکي. کاهش تماس کودکان خردسال مستعد آلرژي و آسم با مواد حساسيت زاي(آلرژن) استنشاقي مانند هيره(مايت)هاي گرد و غبار , سوسک و حيوانات خانگي. پرهيز از مواد حساسيت زا و محرک در محيط هاي شغلي با خارج کردن آنها از محيط زندگي و استفاده از وسايل و روشهاي کمکي با راهنمايي متخصصان آلرژي
>پيشگيري نوع دوم(پيشگيري از بروز علائم و نشانه
هاي آلرژي , هرچند که فرد نسبت به عوامل محيطي حساس شده است)
درمان آلرژي پوستي(اگزماي حساسيتي) در شيرخواران و کودکان به منظور پيشگيري از بروز آلرژي هاي تنفسي و کنترل آسم. درمان آلرژي بيني و چشم به منظور کاهش خطر بروز آسم. کاهش تماس با مايت(هيره), سوسک و حيوانات خانگي در شيرخواراني که قبلا به اين مواد حساس شده اند به منظور پيشگيري از بروز آسم و ساير آلرژي ها. خارج کردن افراد شاغل از محيط هاي کار آلوده , در صورت بروز نشانه ها و علائم حساسيت به آلاينده هاي محيط کار
>پيشگيري نوع سوم(پيشگيري از پيشرفت آلرژي در بيمار). پرهيز از شير گاودر شيرخواران مبتلا به حساسيت به شير گاو و حتي الامکان استفاده از شير هاي کم حساسيت زاي جايگزين با نظر پزشک معالج. کاهش تماس يا خارج کردن بيماران مبتلا به آسم , رينيت و اگزما از محيط هاي آلوده به هيره ها , سوسک ها و حيوانات خانگي به منظور کنترل بهتر علائم و پيشگيري از عود بيماري. استفاده از دارو درماني متناسب با شدت آسم با راهنمايي و تحت نظر پزشک معالج. پرهيز اکيد از آسپرين يا ساير انواع مسکن ها وداروهاي ضدالتهابي غيراستروئيدي(NSAID)در بيماران حساس به آنها. پرهيز از برخي داروهاي قلبي (پروپرانولول)و ضد فشار خون (کاپتوپريل) و مصرف داروهاي جايگزين با نظر پزشک معالج
داروهاي مورد استفاده در آسم
داروهاي آسم به دو دسته اصلي تقسيم مي شوند:
1.کنترل کننده ها يا پيشگيري کننده هاي آسم: اين گروه داروها به طور روزانه و منظم و با هدف درمان دراز مدت مورد استفاده قرار ميگيرند. موثرترين داروي ضد التهابي براي کنترل آسم و نيز موثرترين درمان پيشگيري کننده اين بيماري کورتون استنشاقي است.
2. داروهاي سريع الاثر(نجات بخش):اين داروها مانند سالبوتامول در زمان حملات حاد آسم و يا بروز خس خس سينه و سرفه و تنگي نفس در مواجهه با مواد حساسيت زا و يا محرک و در زمان سرماخوردگي مورد استفاده قرار ميگيرد. سالبو تامول همچنين در بيماراني که در هنگام ورزش دچار تنگي نفس , خس خس و يا سرفه مي شوند, نيم ساعت قبل از ورزش مصرف مي شود.
چند يادآوري مهم
1.ارتباط منظم و همکاري بيمار و خانواده او با پزشک معالج براي بهبود و کنترل آسم ضروري است.
2.به منظور کنترل حمله آسم در مدرسه لازم است اوليائ دانش آموز بيمار درهنگام ثبت نام , مسئولين مدرسه را از بيماري فرزندشان مطلع نمايند.
3.آموزش روش مصرف داروهاي ضد آسم توسط پزشک معالج شرط لازم براي موفقيت برنامه درماني است.
4.استفاده از وسايل کمکي (آسم يار , آسان نفس , دم يار...)در هنگام مصرف داروهاي استنشاقي توصيه مي شود.
5.استفاده درست از کورتون هاي استنشاقي عوارضي مانند کوتاهي قد يا وابستگي به داو به دنبال نارد.
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 279909
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings