ميز خدمت الكترونيك
  • 1402/11/12 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 65
  • - تعداد بازدید کنندگان: 58
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

چهاردهمین بسیج ملی تغذیه سالم 1402 (مطالب آموزشی )

یکم تا پانزدهم بهمن ماه سال جاری با هدف اصلاح الگوی مصرف نمک و لبنیات

323158.mp3 چهاردهمین بسیج ملی تغذیه سالم 1402 (مطالب آموزشی )
بسیج ملی تغذیه با هدف اطلاع رسانی و فرهنگسازی و اصلاح الگوی تغذیه جامعه و کاهش شیوع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر به خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف لبنیات از تاریخ 1بهمن تا 15 بهمن برگزار می شود.
شعار هفته اول: "انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده ید دار"
شعار هفته دوم: "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی"
 بر این اساس برای هر روز این دو هفته یک پیام در نظر گرفته شده است که به شرح زیر است:

پیام روزها

روزهای هفته

نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده ید دار باشد

یکشنبه (1 بهمن)

نمک دریا و نمکهای تصفیه نشده موجب سرطان می شود.

دو شنبه (2 بهمن)

نمک زیاد، سرطان معده ، پوکی استخوان و پرفشاری خون را به شما هدیه می دهد.

سه شنبه (3 بهمن)

نمک فقط نمک غذا نیست ،مراقب نمک پنهان هم باشید

چهارشنبه (4 بهمن)

نمک یدار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.

پنجشنبه (5 بهمن)

نمکدان سر میز یا سفره نیارید.

جمعه (6 بهمن)

نمکهای رنگی(صورتی، آبی و بنفش و)و سنگ نمک سلامتی شما را به خطر می اندازند.

شنبه (7 بهمن)

روزانه دو لیوان شیر بخورید، خواب بهتر با مصرف لبنیات بیشتر

یکشنبه (8 بهمن)

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

دوشنبه (9 بهمن)

شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان  است.

سه شنبه (10 بهمن)

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

چهارشنبه (11 بهمن)

مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک می کند.

پنجشنبه (12بهمن)

مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند.

جمعه (13 بهمن)

سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست قوی کنید

شنبه (14 بهمن)

بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است

یکشنبه (15 بهمن)

 

اقدامات واحد تغذیه بیمارستان فیروزگر در خصوص بسیج ملی تغذیه سالم 1402 شامل:

  1. نصب بنرهای آموزشی در خصوص شعار پویش تغذیه سالم
  2. نصب شعارهای هفته جهت  اطلاع رسانی پرسنل
  3. آموزش الکترونیکی پرسنل در خصوص اهمیت مصرف مناسب لبنیات و نمک تصفیه شده
  4. سرو غذای سالم و کم نمک به همراه لبنیات و سبزیجات جهت ترویج الگوی غذایی سالم
  • گروه اخبار : اطلاعیه
  • کد خبر : 323158
:
کلیدواژه ها
سیامک قاسمی
خبرنگار

سیامک قاسمی

Template settings