ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1400/08/10 - 07:53
  • - تعداد بازدید: 574
  • - تعداد بازدید کنندگان: 572
  • زمان مطالعه: 6 دقیقه

بزرگداشت هفته پدافند غيرعامل: 8 لغايت 14 آبان

280098.mp3 بزرگداشت هفته پدافند غيرعامل: 8 لغايت 14 آبان



پدافند غيرعامل به مجموعه اقدامات غيرمسلحانه اي که موجب افزايش بازدارندگي، کاهش آسيب پذيري ،تداوم فعاليت هاي ضروري ،ارتقاء پايداري ملي و تسهيل مديريت بحران درمقابل تهديدها واقدامات نظامي دشمن مي شود. درپدافند غيرعامل تمام نهادها، نيروها، سازمان ها ،صنايع وحتي مردم عادي مي توانند نقش موثري ايفا کنند.




شعار هر روز هفته پدافند غيرعامل از سوي سازمان پدافند غيرعامل کشور تشريح شده است و ايام هفته پدافند غيرعامل به تفکيک نامگذاري شده اند که در ادامه مطالب مي خوانيم:



?- ادبيات پدافند اقتصادي: (????/?/?)



 چنانچه تعاملات اقتصادي را مشتمل بر طيفي بدانيم که از برخورد آغاز شده و به ايثار و فداکاري منتهي مي‌گردد، منطقاً پنج نوع متمايز از اينگونه روابط و تعاملات را مي‌توان بررسي نمود که تنها در ادبيات مرسوم دانش اقتصاد در دانشگاه‌ها تنها يکي از آنها مورد توجه قرار مي‌گيرد. شايان ذکر است که در گذشته اقتصاد بيشتر دانشي تعريف مي‌شد که موضوع آن بررسي مباحث معيشتي و مادي ناظر بر امور بازرگاني کسب و کار و پولي مانند قيمت‌ها، ماليات‌ها، بانک و يا بررسي فرآيندهاي سه‌گانه توليد، توزيع و مصرف بود. اما امروزه اقتصاد را دانشي مي‌دانند که موضوع آن بررسي الگوريتم‌هاي انتخاب در شرايط تعاملي است.

?- واکاوي جنگ نرم و پدافند غيرعامل در تهديدات سايبري: (????/?/?)
 در سطح خارجي، عمده فعاليت‌هاي دشمن در عرصه‌ي جنگ نرم بر مبناي عمليـات رواني و تأثيرگذاري بر افکار عمومي مردم جهان از طريق اشاعه تفکرات اسـلام سـتيزي، ايران هراسي و غرب‌گرايي است.
برخـي از سـازوکارهاي عمليـات روانـي بـه اين قـرار اسـت : نمـک‌گيـر کـردن و همراه‌سازي نخبگان علمـي، فرهنگـي، مـذهبي، سياسـي (جـذب اصـناف و اقليـت هـا) شــايعه‌ســازي (شــايعه پراکنــي در موضــوعات مختلــف روز ايــران، اســلام و جهــان)، برجسته‌سازي (از کاه کوه ساختن، تغييـر در ضـريب اهميـت اتفاقـات)، مـردم انگيـزي (توسل به هيجان و شور اجتماعي)، عوام فريبي (توسل بـه مقدسـات و شخصـي‌سـازي فرهمندانه)، شست و شوي مغزي (وارونه سازي و دادن آدرس‌هـاي غلـط)، بحرانـي‌سـازي (بحراني و آشفته جلوه دادن وضعي کشور، اغراق در خطر حمله نظامي و انجام اقدامات خشون آميز و تنش‌زا)، تبليغات مسموم (کارگيري آگاهانه نمادهاي شفاهي، تصـويري، مکتوب و ... ) و هزاران خدعه و نيرنگ کوچک و بزرگ ديگر.



?- شاخص هاي امنيت غذايي با رويکرد پدافند غيرعامل: (????/?/??)



 امنيت غذايي از مهمترين ارکان امنيت ملي هر کشور است. تامين غذايي متکي به شبکه و شجره اي از فعاليت‌هاي مختلف است. اين فعاليت‌ها از زيرساخت‌ها و فعاليت‌هاي زيربنايي شروع و به توزيع مواد غذايي نهايي در سفره‌ي خانوار ختم مي شود. در اين زنجيره توليد و توزيع، مصرف، حمل و نقل و ترابري و خدمات واسطه تبديل نهاده‌ها تا توليد و توزيع، مصرف، حمل و نقل و ترابري و خدمات واسطه تبديل ستاده‌ها و توزيع آن به دست مصرف کننده نهايي را در بر مي‌گيرد. در اين گزارش تحقيقي ابتدا به طور مقدماتي و اختصار درباره‌ي جايگاه امنيت غذايي در اسناد بالادستي مصوب کشور توضيحاتي ارائه و سپس تعاريف و مفاهيم راجع به ادبيات امنيت غذايي و شاخص‌هاي مربوط به آن و در بخش بعدي سوابق سازمان‌ها و موسساتي که به تهيه شاخص‌هاي امنيت غذايي مبادرت مي ورزند، معرفي مي شوند. جايگاه پدافند اقتصادي در راهبرد اقتصاد مقاومتي تشريح شده و بر اين مبنا با روش اکتشافي شاخص‌هايي متناسب با شرايط اقتصاد کشور و راهبرد درازمدت اقتصاد مقاومتي پيشنهاد شده است.



?- راهنماي طراحي سازه هاي فولادي مقاوم در برابر انفجارهاي متعارف: (????/?/??)



  با‌ توجه ‌به ‌تمرکز ‌بيشتر ‌منابع ‌داخلي و‌ خارجي بر ‌روي طراحي سازه‌هاي بتن ‌مسلح ‌مقاوم‌ در ‌برابر ‌انفجار ‌و‌ نيز‌ کمبود ‌منبع ‌مناسب ‌داخلي در ‌زمينه‌ طراحي سازه‌هاي فولادي مقاوم‌ در ‌برابر‌ انفجار ‌بخصوص ‌براي دانشجويان ‌رشته ‌مهندسي پدافند ‌غيرعامل‌ گرايش‌ سازه‌هاي امن ‌و ‌مهندسين‌ مشاور، ‌نياز ‌به منبعي جامع ‌که ‌علاوه ‌بر‌ پوشش‌دادن‌ کليه ‌مباحث ‌مربوط ‌به ‌سازه‌هاي فولادي مانند‌ بارگذاري،‌ تحليل، ‌طراحي و‌... ‌به‌کليه‌ اجزاي فولادي نظير ‌ستون‌ها، ‌تيرها، ‌سقف‌ها،‌ تيرستون‌ها،‌ مهاربندها،‌ اتصالات،‌ درهاي ضد‌انفجار ‌و‌... ‌بپردازد، به‌شدت ‌احساس ‌شد. ‌لذا‌ کتاب ‌حاضر ‌که‌ در‌ واقع،‌ تلفيقي از‌ منابعي به‌روز ‌نظير‌ راهنماي طراحي فولادي ???? AISC، فصل‌پنجم‌ دستورالعمل???? VER ??-???-? UFC  و ‌دست‌نوشته‌هاي پروفسور ‌آستانه ‌اصل، ‌استاد ‌دانشگاه ‌برکلي در مورد‌ ساختمان‌هاي فولادي و‌ کامپوزيت ‌مقاوم‌ در ‌برابر ‌انفجار ‌مي‌باشد،‌ در‌ هشت فصل ‌تدوين‌ و‌ گردآوري گرديد.



?- پدافند غيرعامل در برنامه‌ريزي سيستم‌هاي توزيع نيروي برق: (????/?/??)



  صنعت برق يکي از حياتي‌ترين زيرساخت‌هاي هر کشور است. هرگونه اختلال در اين صنعت علاوه بر اينکه به اقتصاد کشورها لطمه مي‌زند، سلامت رواني جامعـه را نيـز به شرايط بحراني سوق خواهد داد. بنابراين کاهش آسيب‌پـذيري ايـن صـنعت در برابـر بلاياي طبيعي و غيرطبيعي بسيار حائز اهميت است. در اين راستا پدافند غيرعامل نقش مهم و حياتي ايفا مي‌کند و عدم توجه به اين مقوله مـي‌توانـد هزينـه‌هـاي سـنگيني در زمان جنگ و صلح بر سرمايه‌هاي ملي تحميل نمايد و ضايعات جبـران ناپـذيري بـه بـار آورد. در اين ميان سيستم‌هاي توزيع نيروي برق به‌عنوان آخرين زيرسيستم در سيستم قدرت که وظيفه نهايي اين سيسـتم يعنـي همـان توزيـع انـرژي بـه مشـترکين را ايفـا ميکنند، داراي اهميت و جايگاه بسيار مهمي هستند. از اين رو در نظر گـرفتن ضـوابط و معيارهاي پدافند غيرعامل در مباحث مربوط به مطالعات طراحي، توسعه و بهـره بـرداري اين سيستم‌ها امري ضروري است.




?- مباني مکانيک ضربه و رفتار مصالح در برابر آن: (????/?/??)



 در اين فصل به بررسي موج ناشي از ضربه و انتشار آن در ميله‌هاي بلند پرداخته مي شود. ضرباتي که در اين فصل مطالعه مي شوند ضربات مستقيم ناشي از پرتابه مي باشند که مي تواند منجر به انتشار امواج و يا کشسان خميري در ميله‌هاي بلند شود. برخورد محوري ميله‌ها به همديگر، ترکيب و اندرکنش امواج ضربه اي باهم، انتقال و انعکاس امواج و مطالعه خرابي اسپالينگ در ميله ها از ديگر مسائلي است که در اين فصل مورد بررسي قرار مي گيرد. در تدوين اين فصل از مراجع مختلفي استفاده شده است که مي توان به مراجع اشاره کرد. منتها مهمترين مرجع به کار رفته، کتاب بوده است.
 



?- حسگرهاي فيبر نوري و کاربرد آنها با رويکرد پدافند غيرعامل: (????/?/??)
   دقت بالا، ساخت آسان، انتقال اطلاعات به صورت سري (از طريق خود فيبر) و امکان عمل در شرايط سخت از مزاياي حسگرهاي فيبر نوري است. همين مزايا موجب گرديده است به اين حسگرها توجه زيادي شود. از منظر پدافند غيرعامل، به دليل ويژگي‌هاي ذکرشده استفاده از اين حسگرها مي‌تواند بسيار حائز اهميت باشد. همچنين به علت استفاده از خطوط فيبر نوري، مي‌توان حسگرهاي نوري را در محل‌هاي مختلف قرار داد و اطلاعات مورد نياز را از محلي ديگر دريافت نمود که اين موضوع از منظر پدافند غيرعامل بسيار کارا و مهم است .

  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 280098
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings