ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1395/01/29 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 9994
  • - تعداد بازدید کنندگان: 9994
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

روز آزمايشگاه

سي ام فروردين زادروز حکيم سيد اسماعيل جرجاني و روز علوم آزمايشگاهي گرامي باد.

279898.mp3 روز آزمايشگاه
سي ام فروردين "روز آزمايشگاه" روز بزرگداشت "جرجاني " آزمايشگر، پژوهنده، پزشک نابغه و تيزهوشي است که پزشکي تنها يکي از دانش‌هاي او بود. او در عرفان و فلسفه وادبيات پارسي نيز سر آمد روزگار خود بود. بزرگترين فرهنگ نامه زمان خويش را هم اونوشت. بسياري از بيماري‌ها را براي نخستين بار هم اوتوصيف کرد و در حدود ???? سال پيش روش‌هاي آزمايشگاهي نويني را ابداع کرد!...و با کتابش" ذخيره خوارزمشاهي"، زبان علمي‌پارسي را جان دوباره اي بخشيد. شايد نام گذاري اين روز به ياد او کمترين کارنسلي قدرشناس و ميهن دوست باشد. جرجاني را مي‌توان دنباله روي" برزويه"، طبيب بزرگ ايراني روزگار ساسانيان دانست. او همان خدمتي را به زبان پارسي کرد که پيش از اوفردوسي به تاريخ ايران و سهروردي به عرفان ايراني نموده بودند... کتاب " ذخيرةخوارزمشاهي" جرجاني به لحاظ ادبي شاهکاري بي نظير در نثر پارسي است
خورشيدتابان و آسمان پر ستاره ايران، همواره الهام بخش بزرگان و انديشمنداني بوده که روزگار هرگز آنان و آثارشان را به دست فراموشي نخواهد سپرد. بزرگاني که بيش از آنکه طبابت بدانند" حکمت" مي‌دانستند. آنان آموخته بودند که چگونه بايد دوست را يافت،عشق ورزيد و چگونه بايد پويايي زندگي را به تماشا نشست.
روز آزمايشگاه، روز پاسداشت انسان‌هاي متعالي است، انسانهائي که در دوره‌هاي مختلف و در فراز و نشيب‌هاي اين مرز و بوم، آينه وار در خدمت دردمندان بوده اند. (بر گرفته از متن جناب آقاي دکتر بابک صدر نوري)
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 279898
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings