ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1402/09/22 - 12:05
  • - تعداد بازدید: 1225
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1104
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
برای اولین بار در بیمارستان فیروزگر رخ داد

اهدا موفقیت آمیز اعضاء بیمار مرگ مغزی و قلبی (مرگ کامل) در بیمارستان فیروزگر

روز شنبه 29 مهر ماه 1402 اولین اهدا پس از مرگ قلبی در طبقه بندی مستریخت کلاس ۲،‌پس از زحمات تیم تخصصی OPU وتیم پیوند بیمارستان فیروزگر به طور موفقیت آمیز طی مدت هشت ساعت پس از مرگ قلبی انجام شد.

21790.mp3 اهدا موفقیت آمیز اعضاء بیمار مرگ مغزی و قلبی (مرگ کامل) در بیمارستان فیروزگر

دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی سرپرست واحد فراهم آوری و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز شنبه 29 مهر ماه 1402 اولین اهدا پس از مرگ قلبی در طبقه بندی مستریخت کلاس ۲،‌پس از زحمات تیم تخصصی  OPUوتیم پیوند بیمارستان فیروزگر به طور موفقیت آمیز طی مدت هشت ساعت  پس از مرگ قلبی وشش ساعت روی پمپ جراحی قلب و عروق صورت پذیرفت و نهایتا ساعت 6صبح هاروست انجام شد و اعضاء اهداکننده به گیرندگان پیوند رسید.

دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی در خصوص این پیوند بیان داشتند: بیمار یک خانم 38 ساله که  در اثر حوادث عروق مغزی GCS:3 شده بودند و پس از یک روز بستری در بیمارستان فیروزگر  دچار ایست قلبی مقاوم به درمان شد که به ماساژ قلبی بسته و حتی ماساژ قلبی به مدت 1ساعت و 40 دقیقه جواب نداد و با تلاش سخت و طاقت فرسای کوردیناتور رضایت گیر واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دنشگاه علوم پزشکی ایران ،خانواده تصمیم به اهدای اعضا و جانبخشی به بیماران نیازمند عضو گرفتند در این شرایط بیمار فورا به اتاق عمل مجهز و پیشرفته بیمارستان فیروزگر منتقل شد و پس از تجویز هپارین با همکاری تیم تخصصی اتاق عمل و جراحی قلب به طور موفقیت آمیز به مدت شش ساعت جهت آماده سازی شرایط برداشت و پیوند اعضا روی پمپ جراحی قلب و عروق قرار گرفت. همچنین دکتر زراعتیان در خصوص اهمیت این دستاورد بیان کرد: اقدام صورت گرفته از نظر طبقه بندی DCD یا اهدا بعد از مرگ قلبی در مستریخت کلاس 2 قرار میگیرد، اگر در دنیا از زمان بعد از مرگ بی نظیر نباشد ولی کم نظیر است. پس از اعلام ایست قلبی به بنده و تیم تخصصی جراحی قلب در بیمارستان حضور پیدا کردیم و مسئولیت اصلی قرار گرفتن روی پمپ و زنده نگه داشتن بیمار مرگ مغزی و آماده سازی جهت برداشت اعضا توسط اینجانب،  آقای دکتر یزدان شفی خانی و خانم دکتر میترا حسامی مقدم صورت گرفت و برداشت اعضا ساعت 6 صبح روز شنبه پس از پروتکل تاییدات مرگ مغزی ؛ تیم پیوند کبد بیمارستان فیروزگر با حضور فعال و مجدانه با سرپرستی آقای دکتر سید یحیی ضرغامی صورت گرفت و کلیه های این ایثارگر به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده،گیرندگان شرایط مطلوبی دارند و با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شدند و این اولین ارگان های اهدایی از طریق  DCD کلاس 2 میباشد وپس از گذشت دوماه از پیوند گیرندگان همچنان شرایط عالی و مساعدی دارند.

ایشان در ادامه از حمایت های همیشگی جناب آقای دکتر پازوکی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران، جناب آقای دکتر خالقیان ریاست محترم بیمارستان فیروزگر و تیم تخصصی OPU   دانشگاه و همچنین تلاش تیم پرستاری و کوردیناتور ICU OPU  و تیم حرفه ای و دلسوز اتاق عمل بیمارستان فیروزگر در روز هاروست اتاق عمل  تشکر به عمل آوردند، امید می رود اجر معنوی و اخروی این ایثار گری شامل حال خود و خانواده ایشان گردد.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 21790
:
سیامک قاسمی
خبرنگار

سیامک قاسمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings