ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1403/08/08 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدید کنندگان: 22
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

در خصوص بزرگداشت روز جهانی استروک 8 آبان 1403

340012.mp3 در خصوص بزرگداشت روز جهانی استروک 8 آبان 1403

روز جهانی سکته مغزی  29 اکتبر برابر با 7 آبان ماه  1402 به دلیل افزایش مرگ و میر و ناتوانی‌های ناشی از سکته‌ی مغزی، 29 اکتبر که مصادف است با 7 آبان ماه 1402، روز جهانی سکته‌ی مغزی نام‌گذاری شده است. این روز فرصت مناسبی برای شناخت بیشتر این عارضه و آگاهی از روش‌های پیشگیری از بروز آن است.

دستورالعمل جدید انجمن سکته مغزی آمریکا بیان می کند تا 80 درصد از اولین موارد سکته مغزی ممکن است قابل پیشگیری باشد. که این امر با غربالگری زودهنگام، اصلاح سبک زندگی،‌رژیم غذایی سالم،‌ترک سیگار،‌فعالیت فیزیکی منظم قابل پیشگیری است. لزوم انجام غربالگری در رابطه با عوامل خطر کلیدی از جمله فشار خون بالا،‌کلسترول بالا،‌قند خون بالا و چاقی تاکید دارد. این دستورالعمل سعی دارد به عموم افراد کمک کند تا تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که خطر سکته مغزی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند.

بیمارستان فیروزگر با وجود امکانات و تجهیزات به روز و پیشرفته و کد سما (724) فعال و با حضور متخصصین و فوق تخصصین حاذق نورولوژی و نوروسرجری خدمات ارزنده درمانی به بیماران دچار حمله حاد مغزی داشته است. علاوه بر آن آموزش ها و پیگیری های بیماران و خانواده و بازتوانی هایی را در نظر می گیرند.

در خصوص روز جهانی سکته مغزی واحد آموزش سلامت و ایمنی بیماران علاوه بر آموزش حضوری در درمانگاه  و  واحدهای فعال و تنظیم کلیپ راه کارهای پیشگیری در فضای مجازی و پخش در سالن انتظار در امر آموزش همگانی در این روز اقدام نمود. 

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 340012
:
کلیدواژه ها
سیامک قاسمی
خبرنگار

سیامک قاسمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings