ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1396/08/25 - 09:58
  • - تعداد بازدید: 7675
  • - تعداد بازدید کنندگان: 7674
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

دکتر هاشمي وزير بهداشت به همراه دکتر ناصري‌پور رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران ازمجروحين زلزله‌زده بستري در بيمارستان فيروزگر عيادت کردند

وزير بهداشت شب گذشته درعيادت از مصدومين زلزله غرب کشور بستري در بيمارستان فيروزگر تهران با اشاره به اين‌که امکانات درماني در مرکز استان‌ کرمانشاه به دليل حجم وسيع مصدومين محدود بوده است، گفت: به همين دليل ما موظف بوديم که مصدومين را به استان هاي مختلف از جمله تهران منتقل و در بيمارستان هاي مختلف بستري کنيم.

279966.mp3 دکتر هاشمي وزير بهداشت به همراه دکتر ناصري‌پور رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران ازمجروحين زلزله‌زده بستري در بيمارستان فيروزگر عيادت کردند

 دکتر هاشمي وزير محترم بهداشت شب گذشته به اتفاق دکتر ناصري‌پور رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران به عيادت از مصدومين زلزله‌زده غرب کشور که در بيمارستان فيروزگر بستري شده بودند، شتافت.

به گزارش وبدا، دکتر سيد حسن هاشمي با بيان اين‌که کادر درماني بيمارستان ها پيگير اقدامات درماني اين مصدومين هستند، افزود: مصدومين بستري شده، از اقدامات درماني صورت گرفته رضايت دارند اما نگران وضعيت مناطق زلزله زده و خويشاوندان خود در آن مناطق هستند.
دکتر هاشمي با اشاره به اين که برخي از مصدومين چندين عمل جراحي نياز دارند، گفت: در زمان مقرر اين جراحي ها انجام خواهد شد و براي دوره نقاهت به کرمانشاه منتقل مي شوند.

وزير بهداشت با تاکيد بر اين‌که براي کليه همراهان مصدومين زلزله، مهمانسرا و همراه سرا در نظر گرفته شده است، افزود: کليه هزينه ها رايگان بوده و وزارت بهداشت با کمال افتخار در خدمت اين عزيزان است.
وي با اشاره به حضور فعال و ‌بي نظير دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در اين مدت، افزود: تا پايان سال، هر يک از دانشگاه هاي علوم پزشکي مامور رسيدگي به مصدومين ترخيص شده از بيمارستان ها هستند و مصدومان پس از ترخيص از بيمارستان رها نخواهند شد.
وزير بهداشت تصريح کرد: در عين حال ساير دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور به دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه کمک خواهند کرد و با اين دانشگاه همکاري هاي لازم به منظور ساماندهي کامل مصدومين زلزله زده را خواهند داشت.



وي با اشاره به اين که رسيدگي به همه مصدومين بستري شده در بيمارستان هاي البرز، شيراز و همدان همانند بيمارستان هاي تهران است، افزود: دانشگاه هاي علوم پزشکي و‌بيمارستان هاي تابعه نيز موظف هستند‌که پيگير درمان کامل مصدومين زلزله زده نيز باشند چرا که نبايد اين مصدومين احساس کنند رها مي شوند.
دکتر هاشمي در ادامه با تاکيد بر اين که دغدغه زلزله زدگان در حوزه بهداشت و درمان نسبت به ساير حوزه ها کمتر است، گفت: مشکلات ديگر اين مصدومين و زلزله زدگان در حال برطرف شدن است.
وزير بهداشت با اشاره به اقدامات درماني صورت گرفته از سوي اورژانس کشور در همان ساعات ابتدايي زلزله، گفت: به دليل آسيب برخي از بيمارستان ها در اثر زلزله، بيمارستان هاي صحرايي ايجاد کرديم و مردم احساسشان بر اين است که وزارت بهداشت و اورژانس آنچه را که در توان داشته انجام داده است.
دکتر هاشمي افزود: تا دو هفته آينده در کرمانشاه نيز تمام مصدومين مرخص خواهند شد و مراقبت هاي روزانه و پيگيري درمان آنها همانند ساير بيمارستان ها انجام‌خواهد شد.
وزير بهداشت در خصوص اقلام دارويي و تجهيزات پزشکي مورد نياز گفت: کليه تحهيزات پزشکي و دارو ارسال شده و بخشي از اين اقلام اهدايي از سوي دانشکاه هاي علوم پزشکي، بدون استفاده از اعتبارات دولتي بوده است و به همت ‌کادر درماني اعم از پزشک و پرستار بخشي از نيازهاي دارويي و تجهيزات پزشکي تامين شد و در حال حاضر براساس اعلام استاندار که مسئول اصلي ستاد بحران است، هيچ کمبودي از نظر تجهيزات، دارو و خون وجود ندارد.

 


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 279966
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings