ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1403/07/12 - 11:53
  • - تعداد بازدید: 271
  • - تعداد بازدید کنندگان: 257
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

روز جهانی قلب 1403

8 مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر مراقبت از قلب، مراقبت از زندگی" به عنوان شعار ملی و پیام اصلی" توانمندسازی عموم مردم برای مراقبت از سلامت قلب با تاکید بر اهیمت و نقش پیشگیری نسبت به درمان، تعادل در رژیم غذایی، انجام فعالیت بدنی کافی، اجتناب از مصرف دخانیات و الکل

338844.mp3 روز جهانی قلب 1403

در حال حاضر بیماری قلبی عروقی اولین علت مرگ در دنیا و همچنین در کشور است. سالانه تقریبا 5/20 میلیون نفر در سراسر دنیا به علت بیماری قلبی عروقی فوت می کنند که 31% کل مرگ های جهانی و نیمی از مرگ های ناشی از بیماریهای غیرواگیر را تشکیل می دهند. اکثریت این مرگ ها به دلیل حملات قلبی و سکته های مغزی هستند. عوامل خطر اصلی بیماری های قلبی عروقی شامل مصرف دخانیات و الکل، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی می باشد که به نوبه خود در افراد به شکل فشارخون بالا، قندخون بالا، اختلال چربی های خون، اضافه وزن و چاقی تظاهر می کنند.

هر سال روز جهانی قلب (روز یک شنبه8 مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر) در سراسر دنیا با یک موضوع و عناوین مرتبط با سلامت قلب و فعالیت های مرتبط با آن سازماندهی می شود. همه سازمان ها می توانند در برگزاری این روز مشارکت و از آن حمایت کنند.

شعار روز جهانی قلب در سال جاری use heart for action"" می باشد. همچنین " مراقبت از قلب، مراقبت از زندگی" به عنوان شعار ملی در نظر گرفته شده است و پیام اصلی" توانمندسازی عموم مردم برای مراقبت از سلامت قلب با تاکید بر اهیمت و نقش پیشگیری نسبت به درمان، تعادل در رژیم غذایی، انجام فعالیت بدنی کافی، اجتناب از مصرف دخانیات و الکل " می باشد.

هدف از برگزاری این مناسبت آن است که افراد بدانند چگونه می توانند با انتخاب شیوه زندگی سالم و چند تغییر ساده، سلامت قلب خود را حفظ کنند و دولت ها بدانند اقداماتی که در سطح گسترده برای سلامت قلب انجام می شود، به سلامت نوع بشر و ایجاد عدالت و سلامت در سیاره ای که در آن زندگی می کنیم، کمک می کند.

  • گروه اخبار : اطلاعیه
  • کد خبر : 338844
:
کلیدواژه ها
سیامک قاسمی
خبرنگار

سیامک قاسمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings