ميز خدمت الكترونيك
رییس آزمایشگاه:  سید اباذر غایبی
مسئول آزمایشگاه:  دکتر مهشید پناهی 
سوپروایزر آزمایشگاه:  علیرضا مستوفی زاده




 


آزمایشگاه بیمارستان فیروزگر شامل دو بخش می باشد:

۱.  آزمایشگاه مرکزی: 
            در ساختمان شماره ۲ (غدد) طبقه سوم واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت  ۷ الی ۱۴ می باشد.
             بخش های این آزمایشگاه شامل: 
             بیوشیمی، سرولوژی، هورمون شناسی، ایمونولوژی، میکروب شناسی و پاتولوژی می باشد.
۲. آزمایشگاه اورژانس و بانک خون
             در حیاط بیمارستان کنار ساختمان شماره ۲ (غدد)  واقع شده است و این واحد شامل بانک خون و آزمایشگاه اورژانس شیفت شب می باشد، زمان فعالیت آن  به صورت ۲۴ ساعته می باشد. آزمایشگاه اورژانس از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح فعالیت می نمایند. 
۳. آزمایشگاه سرپایی:
     خیابان به آفرین روی بیمارستان فیروزگر بن بست سوم، ساختمان درمانگاه طبقه  ۱- واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۴ می باشد.
      انجام کلیه آزمایشات بخش سرپائی بیمارستان در ساعت کار موظفی با حفظ کلیه شرایط استاندارد و تکریم ارباب رجوع می باشد.
     تلفن  آزمایشگاه سرپایی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۵۴۲

۴. آزمایشگاه PCR:

۵. پاتولوژی:
خدمات ارائه شده در بخش پاتولوژی، پذیرش بافت ها یا مایعات بدن جهت بررسی   از نظر بدخیم بودن بافت ها یا برخی بررسی های تخصصی مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این بخش به صورت تخصصی و توسط متخصص پاتولوژیست فعالیت می کند.
بخش پاتولوژی در طبقه سوم ساختمان شماره ۲ (غدد)، در آزمایشگاه مرکزی واقع شده است و زمان فعالیت آن از ساعت ۷ الی ۱۶ می باشد.
جهت پاسخدهی و جوابدهی به صورت حضوری با در دست داشتن قبض پاتولوژی می توانید مراجعه نمایید.
شماره تلفن واحد جوابدهی پاتولوژی: ۰۲۱۸۲۱۴۱۲۳۱
 

در بیمارستان فیروزگر کلیه فعالیتها به جز بخش مایعات بدن بصورت دستگاهی می باشد و جوابهای آزمایش بدون دخالت دست صورت می گیرد و کلیه دستگاهها از کیفیت و اعتبار استاندارد و مورد تائید وزارت بهداشت برخوردار می باشد.

  • 1403/08/04 - 12:24
  • - تعداد بازدید: 43
  • - تعداد بازدید کنندگان: 41
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

یکم الی هفتم آبان ماه؛ هفته مبارزه و پیشگیری از مسمومیت ها

" سلامتی را با افزایش آگاهی و اقدام پیشگیرانه از مسمومیت‌ها محافظت کنیم "

340010.mp3 یکم الی هفتم آبان ماه؛ هفته مبارزه و پیشگیری از مسمومیت ها

" سلامتی را با افزایش آگاهی و اقدام پیشگیرانه از مسمومیت‌ها محافظت کنیم "

شعار امسال در هفته پیشگیری از مسمومیت توسط سازمان غذا و دارو با عنوان، با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم نام‌گذاری شده است و برای هرروز هفته به تفکیک با رویکرد مجزا به بحث مسمومیت پرداخته‌شده است.

01/08/1403: روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از داروها (‏ شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف داروها بیش از مقادیر درمانی است.)

02/08/1403: روز پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان(کودکان زیر 5 سال، پرخطرترین گروه سنی ازنظر بروز مسمومیت هستند)

03/08/1403: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسید کربن ‏(با شروع فصل سرما باید قبل از راه اندازی مجدد وسایل گرمایشی گازسوز و نفتی منزل، آنها را از نظر اتصالات و دودکش کنترل کنیم)، اولین اقدام=انتقال مسموم به هوای آزاد

04/08/1403: روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی، قارچ ها و گیاهان سمی‏( باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها، مواد افزودنی غیرمجاز، فلزات سنگین، باقیمانده سموم نباتی از عوامل مهم ایجاد مسمومیت‌های غذایی محسوب می‌شوند)

05/08/1403: روز پیشگیری از بروز مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی، مواد شیمیایی (شامل:‏ اسید، قلیا و شوینده های خانگی، فرآورده های نفتی، فلزات سنگین مانند سرب، جیوه و باتری مینیاتوری) ‏( در هنگام استفاده از فرآورده‌های شیمیایی و سموم ، حتماً برچسب روی بسته‌بندی را مطالعه نموده سپس مصرف نمایید و از اختلاط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم بر با  فرآورده‌های سفیدکننده مانند وایتکس جداً خودداری کنید)

06/08/1403: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گزیدگی جانوران سمی ( خودداری از دست زدن به جانوران گزنده و به همراه داشتن حشره‌کش، پشه‌بند و یا دیگر وسایل ایمنی هنگام سفر)

07/08/1403: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر، مواد محرک و الکل (‏افزایش سطح آگاهی در مورد  عوارض ویرانگر اعتیاد و آموزش صحیح پیشگیری از بروز سوءمصرف مواد، اساسی‌ترین گام در مبارزه با این بلای خانمان‌سوز است)

 

مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم در تهران

ساعت 8 تا 20 و با شماره تلفن 190، داخلی3 -کد2

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 340010
:
کلیدواژه ها
سیامک قاسمی
خبرنگار

سیامک قاسمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings